amsterdam vintage jewels is geregistreerd bij de kamer van Koophandel in Amsterdam met nummer: 81503113, BTW nummer: NL862118190B01, E-mail: hello@amsterdamvintagejewels.com en Telefoon: 020 215 9388 (uitsluitend op afspraak). Ons hoofdkantoor is gevestigd op de Brouwersgracht 238-3 (uitsluitend op afspraak te bezoeken).

Artikel 1. | Algemeen
1.1 De Algemene Voorwaarden van amsterdam vintage jewels zijn van toepassing op alle aanbiedingen, producten, bestellingen, overeenkomsten en leveringen van amsterdam vintage jewels. Indien u een artikel bestelt, gaat u akkoord met deze voorwaarden. Lees deze dus zorgvuldig door voordat u een bestelling plaatst. Als u vragen heeft over deze voorwaarden, neem dan contact op met ons via hello@amsterdamvintagejewels.com.
Artikel

Artikel 2. | Overeenkomst en Bestelling
2.1 De overeenkomst wordt bindend op het moment dat u, uw bestelling plaatst. amsterdam vintage jewels verwerkt de bestelling nadat de betaling is ontvangen. Tot dat moment is amsterdam vintage jewels de eigenaar van de producten.
2.2 Zodra uw bestelling is verwerkt, ontvangt u per e-mail een bevestiging dat de betaling is geaccepteerd, evenals een bevestiging en de details van uw bestelling. Indien u een factuur incl. btw wenst, kunt u een e-mail sturen naar info@amsterdamvintagejewels.com
2.3 Afbeeldingen en specificaties zijn ter indicatie. Alle producten zijn handgemaakt en kunnen dus afwijken. Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u het retourneren (zie artikel 6), maar het kan niet ten grondslag liggen aan het indienen van een claim.
2.4 Bij het resizen van een ring is amsterdam vintage jewels gerechtigd het stuk goud dat overblijft in eigen beheer te houden.

Artikel 3. | Betaling en Betaalmethoden
3.1 Bij amsterdam vintage jewels kunt u kiezen uit vier beveiligde betaalmethoden: Ideal, Bancontact, PayPal en Creditcard; Mastercard & VISA.
3.2 Als amsterdam vintage jewels per ongeluk een verkeerde prijs heeft vermeld op de website – en het gaat duidelijk om een vergissing – hebben we het recht dit aan te passen. Eveneens als u dat artikel al heeft besteld.
3.3 Alle productprijzen op amsterdamvintagejewels.com zijn inclusief btw en inclusief verzendkosten.
3.4 Creditcardgegevens zoals creditcardnummer, vervaldatum, etc., worden via een versleuteld en beveiligd systeem automatisch overgedragen aan de desbetreffende betalingsverwerker zonder dat amsterdam vintage jewels of anderen toegang hebben tot deze gegevens. Zelfs in het geval van eventuele restitutie zijn volledige creditcardgegevens niet zichtbaar. Als u betaalt met Visa of Mastercard is er extra bescherming door speciale verificatiemethoden (Verifieerd door Visa of Mastercard Secure Code).

Artikel 4. | Levering
4.1 amsterdam vintage jewels levert bestellingen via de koeriersdienst DHL, PostNL en Bpost.
4.2 Als u bij vergissing een verkeerd afleveradres heeft opgegeven, de verkeerde leveringsoptie heeft gekozen of niet thuis was toen DHL, PostNL of Bpost het pakket kwam afleveren – en daarom extra kosten van toepassing zijn – kan amsterdam vintage jewels deze kosten bij u in rekening brengen.
4.3 amsterdam vintage jewels verzendt de bestelling direct na betaling van de overeenkomst. amsterdam vintage jewels streeft er altijd naar dat u, uw bestelling tijdig ontvangt. Als dit om wat voor reden dan ook niet gebeurt (een artikel is tijdelijk niet op voorraad of de koeriersdienst staakt) laten wij dat u onmiddellijk weten.
4.4 Tot en met het moment van levering draagt amsterdam vintage jewels de verantwoordelijkheid voor de bestelling. Na levering wordt deze verantwoordelijkheid overgedragen aan u.
4.5 Houd er rekening mee dat de in artikel 5 genoemde levertijden, de verwachte levertijden zijn. In het geval dat een product niet binnen de verwachte periode wordt geleverd, is het niet mogelijk een claim in te dienen. amsterdam vintage jewels zal echter te allen tijde de geschatte levertijd trachtten te waarborgen.

Artikel 5. | Kwaliteitsgarantie en verwachte levertijd
5.1 amsterdam vintage jewels streeft naar de tevredenheid van al onze klanten en zien wij daarom streng toe op de kwaliteit van al onze items. Toch raden wij u aan de kwaliteit en het aantal producten binnen veertien werkdagen te controleren. Als er iets niet in orde is, stuur dan een e-mail naar hello@amsterdamvintagejewels.com
2. amsterdam vintage jewels streeft naar een maximale levertijd van 2 werkdagen, dit is de geschatte levertijd voor al onze items.

Artikel 6. | Retourneren
6.1 Uiteraard hopen wij dat u tevreden bent met uw gekochte sieraad. Is dit, om wat voor reden dan ook, niet het geval dan heeft u veertien dagen de tijd om het product terug te sturen.
6.2 Het retourformulier moet altijd in de doos worden bijgevoegd.
6.3 U kunt het pakket samen met het retourformulier terugsturen naar:
amsterdam vintage jewels
Brouwersgracht 238-3
1013, HE te Amsterdam
Nederland

6.4 De kosten en de verantwoordelijkheid van de retourzending zijn voor uw rekening, tenzij de staat van uw aankoop buiten uw toedoen is verslechterd of beschadigd.
6.5 Indien goederen gebruikt, versleten, beschadigd of incompleet zijn, hebben we het recht de geretourneerde artikelen te weigeren.
6.6 Restitutie vindt plaats binnen 14 werkdagen na ontvangst en controle.
6.7 amsterdam vintage jewels kan de restitutie enkel overmaken naar de rekening waarmee de oorspronkelijke betaling is gedaan.

Artikel 7. | Garantie
7.1 Na de kwaliteitsgarantie periode van veertien dagen (artikel 5.1) geeft amsterdam vintage jewels nog eens 30 dagen garantie op de kwaliteit van het product en één jaar op 14K en 18K gouden artikelen. Als u niet tevreden bent met de kwaliteit van het product, stuur dan een e-mail naar info@amsterdamvintagejewels.com, dan sturen we u een retouretiket.
7.2 amsterdam vintage jewels zal indien een aan artikel 7.1 gerelateerde situatie voorkomt, u een passend alternatief voorstellen, maar amsterdam vintage jewels besluit welke van de volgende opties wordt gekozen.
• Reparatie
• Vervanging
• Restitutie
7.3 In het geval van restitutie, vindt terugbetaling (exclusief verzendkosten) plaats binnen 14 werkdagen na ontvangst en controle.
7.4 Als amsterdam vintage jewels het artikel repareert of vervangt, kan dat tot 14 werkdagen duren mits anders gecommuniceerd.
7.5 De garantie vervalt indien het product gebreken heeft die zijn veroorzaakt door oneigenlijk gebruik, of als u of anderen wijzigingen aan het product hebben aangebracht, dat hebben geprobeerd, of als het op een manier is gebruikt waarvoor het artikel niet bedoeld is.

Artikel 8. | Auteursrechten
8.1 Alle foto’s en afbeeldingen die worden gebruikt door amsterdam vintage jewels zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder schriftelijke toestemming van amsterdam vintage jewels mogen foto’s en afbeeldingen niet worden gereproduceerd en in het openbaar worden gebruikt.

Artikel 9. | Geschillen
9.1 Alle rechtsverhoudingen worden uitsluitend beheerst door het Nederlands recht.
9.2 Heeft u een opmerking of een tip? Stuur een e-mail naar naar hello@amsterdamvintagejewels.com en wij nemen contact met u op.